Întâlnire de prezentare SenioriNET la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale

Întâlnire de prezentare SenioriNET la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale

Reprezentanții Federației SeniorNet, Gyuri Peter, Președintele SeniorNet, Aurelia Pasăre, Vicepreședinte SeniorNet, Andras Marton, Director Caritas Alba Iulia, și Anemari-Helen Nițu, Expert Advocacy, s-au întâlnit, la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, cu Peter Makai, Secretar de stat, Elena Dobre, Director, Direcția Politici Servicii Sociale, și Dorina Vicol, Expert superior, Direcția Politici Servicii Sociale.

Discuțiile s-au purtat pentru a identifica oportunități de colaborare între SenioriNet și Ministerul Muncii și Solidarității Sociale. De altfel, întâlnirea a fost o oportunitate pentru SenioriNet să prezinte  unde se află și ce activități mai derulează.

Ca urmare a acestei întâlniri, Federația a transmis către Ministerul Muncii și Solidarității Sociale o scrisoare prin care solicită constituirea unui grup de lucru privind evaluarea standardelor de calitate pentru serviciilor sociale dedicate persoanelor vârstnice, precum și unul care să monitorizeze implementarea strategiei de lungă durată a îngrijirii persoanelor vârstnice în România.

 

Povestește mai departe