SenioriNET la Forumul Național al Serviciilor Sociale: Voce Puternică pentru Drepturile Persoanelor Vârstnice

SenioriNET, reprezentat de Aurelia Pasăre, Vicepreședinte, și Mariana Oancea, Responsabil Rețea al Federației, a fost prezent în prima zi a Forumului Național al Serviciilor Sociale. Această participare a evidențiat poziția strategică a SenioriNET ca o voce importantă și federație de referință în dialogul cu autoritățile, concentrându-se pe drepturile, nevoile și provocările persoanelor vârstnice.

Mariana Oancea a adus în prim-plan importanța poziției SenioriNET în cadrul dialogului cu autoritățile. Federația este recunoscută pentru contribuția sa semnificativă în apărarea drepturilor persoanelor în vârstă și în abordarea provocărilor cu care acestea se confruntă. Cu o prezență proeminentă în cadrul dezbaterilor, Mariana a subliniat importanța consolidării colaborării între organizațiile societății civile și autorități pentru a asigura o îngrijire adecvată și respectarea drepturilor persoanelor vârstnice.

Aurelia Pasăre a adus în discuție un aspect crucial referitor la nevoile persoanelor în vârstă la nivel local. Ea a evidențiat importanța existenței, la nivelul autorităților locale, a unui personal specializat în dezvoltarea de servicii sociale, cu accent deosebit pe necesitățile specifice ale persoanelor vârstnice. Prin această abordare, SenioriNET își propune să contribuie la îmbunătățirea calității vieții pentru această categorie de persoane, promovând inițiative care să asigure servicii sociale adaptate și personalizate.

Participarea activă a SenioriNET la acest forum consolidează angajamentul federației în sprijinirea drepturilor persoanelor vârstnice și în căutarea soluțiilor concrete pentru îmbunătățirea calității vieții acestora. Cu o voce puternică și susținută, SenioriNET rămâne un pilon esențial în dialogul social și colaborarea cu autoritățile pentru a face față provocărilor complexe ale îmbătrânirii populației.

Povestește mai departe