Întâlnire de Final de Proiect pentru SenioriNET: ONG-uri Puternice în Sprijinul Vârstnicilor din România

Federația SenioriNET a sărbătorit finalizarea proiectului „ONG-uri mai puternice în sprijinul vârstnicilor din România” printr-o întâlnire specială. Atmosfera a fost plină de emoție și bucurie, oferindu-ne ocazia de a reflecta asupra rezultatelor remarcabile obținute în cadrul acestei inițiative.

Participanții au împărtășit poveștile și experiențele minunate trăite pe parcursul implementării proiectului. Discuțiile au acoperit nu doar realizările, ci și planurile entuziaste pentru viitor, pentru că Federația SenioriNET merge mai departe cu  dorința fermă de a extinde impactul pozitiv în comunitățile de vârstnici din România și de a susține ONG-urile membre în relația cu autoritățile centrale și alte instituții.

Angajamentul nostru de a rămâne dedicați cauzei vârstnicilor este puternic și ne propunem să susținem elaborarea și implementarea de politici sociale coerente în domeniu. 

Suntem mândri de realizările obținute împreună și suntem profund motivați să construim un viitor în care vârstnicii din România să se bucure de sprijinul și respectul cuvenit.

Rezultatele proiectului Federația SenioriNET -ONG-uri mai puternice în sprijinul vârstnicilor din România:  videoclip special 

Povestește mai departe