Peste 8000 de semnături pentru drepturile seniorilor – Ajută-ne să atingem 10.000!

Suntem încântați să vă aducem o actualizare importantă cu privire la campania noastră pentru susținerea drepturilor seniorilor din România. Cu mândrie, vă anunțăm că am atins pragul de 8230 de semnături din cele 10000 necesare pentru Carta Albă.

De ce este important?

Drepturile seniorilor sunt la fel de vitale ca și cele ale oricărei alte categorii de vârstă. Bătrânețea ar trebui să fie demnă și activă pentru toți membrii comunității noastre. În acest sens, Carta Albă a Drepturilor Persoanelor Vârstnice din România reprezintă un document manifest ce aduce în atenția publică necesitatea respectării drepturilor acestui segment important al societății noastre.

Realizări până acum:

Am strâns peste 8.000 de semnături și suntem pe drumul cel bun pentru a atinge obiectivul nostru. Acesta nu este doar un număr; fiecare semnătură reprezintă o voce care susține cauza noastră și împreună facem un pas important spre o schimbare pozitivă.

Cum ne poți ajuta:

Dacă încă nu ai semnat petiția, acum este momentul perfect să o faci! Fiecare semnătură contează și face diferența. Poți adăuga vocea ta aici: Semnează pentru Carta Albă a Drepturilor Persoanelor Vârstnice

Împreună schimbăm destine!

Suntem cu toții parte a acestei mișcări pentru drepturile seniorilor. Fiecare semnătură, fiecare distribuire a campaniei noastre aduce o schimbare semnificativă. Împreună, putem influența politica și asigura o bătrânețe demnă și activă pentru toți membrii comunității noastre.

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă.

Campania noastră nu se limitează doar la granițele țării noastre. Ne dorim să fim parte a unei Europe incluzive, în care drepturile seniorilor sunt respectate și promovate în mod activ.

#SusținCartaAlbăaDrepturilorPersoanelorVârstnicedinRomânia

Povestește mai departe