Începem o serie de cursuri dedicate profesioniștilor din organizațiile membre SenioriNET

20 de reprezentanți ai organizațiilor membre în rețea vor participa, gratuit, la cursul de specializare Manager de proiect, în perioada 10-29 mai la Hotel Azuga Ski & Bike Resort 3*

Cursul interactiv, bazat pe o serie de aspecte practice, va aborda patru mari capitole ale managementului de proiect: Conceperea, Planificarea, Implementarea și Finalizarea unui proiect. Responsabilitățile managerului de proiect, precum și rolul acestuia vor fi aprofundate, informații care să vă ajute în demersul de a aplica/implementa proiecte finanțate prin fonduri europene.

În urma absolvirii cursului, participanții vor primi o diplomă de perfecționare, recunoscută atât la nivel național, cât și în UE.

Trainerul – Miruna Bohâlțea – are o experiență de peste 14 ani în domeniul formării adulților. În cei 16 ani de experiență profesională a fost mentor, facilitator, consilier pentru afaceri europene, manager de proiect și consultant în dezvoltare.

Cursul se desfășoară în cadrul proiectului „Federația SenioriNET – ONG-uri mai puternice în sprjinul vârstnicilor din România!”.

Povestește mai departe