Cătălin Dinu – Director executiv, Niciodată singur – alături de SenioriNET cu ocazia lansării în consultări a Cartei Albe a Drepturilor Persoanelor Vârstnice în România

Cătălin Dinu - Director executiv, Niciodata singur - în campanie alături de SenioriNET

Deschidem seria interviurilor privind situația vârstnicilor din România, derulate cu ocazia lansării în consultări a Cartei Albe a Drepturilor Persoanelor Vârstnice în România. 
 
Catalin Dinu – Director executiv, Niciodata singur – prietenii varstnicilor susține cauza SenioriNET și se implică activ pentru îmbunătățirea condițiilor de trai a seniorilor din România, deoarece consideră seniorii o categorie de public grav vulnerabilă, indiferent de mediul din care provin.
Cătălin este convins că bătrânețea trebuie să fie o etapă din viață în care vârstnicul să poată beneficia din susținere din partea societății și, mai mult decât atât, să se simtă o persoană valoroasă și apreciată pentru contribuția adusă de-a lungul vieții.
 
Urmăriți interviul cu un  click pe imaginea de mai jos.

* Campania se desfășoară în cadrul proiectului “Federația SenioriNET – ONG-uri mai puternice în sprijinul vârstnicilor din România!” derulat de Confederația Caritas România în parteneriat cu Asociația Four Change, Fundația de Sprijin Comunitar și Asociația Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesează www.eeagrants.org.

Povestește mai departe