Accesul la servicii de teleasistență este o formă modernă de asistență socială pentru bătrânii singuri, care au nevoie permanentă de informare și consiliere

Crucea Alb Galbenă România – membru al SenioriNET oferă servicii de asistență vârstnicilor singuri

Accesul la servicii de teleasistență este o formă modernă de asistență socială pentru bătrânii singuri, care au nevoie permanentă de informare și consiliere.

Persoanele adulte și în special vârstnicii care locuiesc singuri, prezintă adesea atacuri de panică. Aproximativ 10%-20% dintre ei, prezintă o simptomatologie severă cu afectarea importantă a calității vieții, iar după 2-3 atacuri de panică, cei afectati devin îngrijorați în legatură cu starea lor de sănătate. Frecvenţa şi severitatea atacurilor poate fluctua considerabil, de la atacuri multiple zilnice, la un atac o dată pe lună.

Butonul Roșu – serviciu de telelasistență disponibil non-stop, îi ajută prin consiliere și sfaturi utile, pe cei care suferă de atacuri de panică.

Dacă persoanele apropiate vouă locuiesc singure sau suferă de atacuri de panică și aveți nevoie de ajutor, puteți apela, cu încredere, la specialiștii de la Cruce: nr 021.3151256, program luni-vineri în intervalul orar 08-16 sau email: cruceaalbgalbena@cag.ro.

Povestește mai departe