Discuții la Guvern Privind Reforma Asistenței Sociale și Controalele în Serviciile Sociale

Reprezentanții Federației SenioriNET au participat la o întâlnire la Guvern pe tema serviciilor sociale, alături de Premierul Marcel Ciolacu, Ministrul muncii, Simona Bucura-Oprescu, și reprezentanții ONG-urilor din domeniul social.
 
A fost o oportunitate valoroasă de a discuta despre reformarea sistemului de asistență socială și despre modul în care pot fi îmbunătățite controalele pentru a evita cazurile de abuz și tratament inuman. Cazurile tulburătoare din Ilfov și Mureș ne-au făcut să realizăm cât de importantă este o schimbare în acest domeniu.
Împreună, am abordat subiecte critice pentru a găsi soluții care să sprijine și să protejeze cu adevărat pe cei aflați în nevoie. Dorim să consolidăm împreună sistemul de asistență socială și să restabilim încrederea publică prin politici coerente și măsuri concrete.
Vom continua să fim implicați în această cauză importantă și vă îndemnăm să ne fiți alături, să susținem această schimbare atât de necesară și să contribuim la construirea unui sistem mai empatic și mai responsabil.
 
📌Link către comunicatul de presă aici
Povestește mai departe