FSC Bacău (membru SenioriNET) anunță organizarea webminarului VOLUNTARIAT ÎN SERVICII SOCIALE  – Specificul voluntariatului în domeniul serviciilor adresate vârstnicilor 

Evenimentul este  organizat în cadrul proiectului “Coaliția pentru Voluntariat” și va avea loc în data de 17 februarie, începând cu ora 14.00, pe platforma online Zoom. 

În urma participării la webinar:

– Coordonatorii de voluntari vor primi o serie de informații utile care să îi ajute să crească capacitatea voluntarilor de a lucra cu beneficiarii, de a realiza corect procesul de selecție, montorizare și evaluare a voluntarilor.

– Voluntarii vor înțelege ce presupune implicarea lor în astfel de proiecte și care sunt beneficiile ce rezulta din interacțiunea lor cu beneficiarii.

– Organizațiile care doresc să implice voluntari în proiectele lor vor afla care sunt provocările și avantajele acestui demers și cum se realizează managementul voluntarilor pentru o eficiență maximă.

Formularul de înscriere poate fi descărcat aici: https://bit.ly/3oDTKQS

 

Proiectul este derulat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany, în parteneriat cu Fundatia de Sprijin Comunitar (FSC), Pro Vobis – Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat, Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca și Norges Frivilligsentraler și beneficiază de finanțare prin programul Active Citizens Fund – Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Povestește mai departe