Film – Servicii sociale pentru fiecare vârstnic

  • Version
  • iulie 7, 2021 Create Date
  • 0 Views

Material realizat în cadrul proiectului "Servicii sociale pentru fiecare vârstnic- pachet de achizitii de servicii în fiecare comunitate", de catre Fundatia de Sprijin Comunitar (FSC) Bacau. Un proiect cu impact national care isi propune ca obiectiv principal cresterea capacităţii organizaţiilor neguvernamentale care furnizeaza servicii sociale destinate persoanelor varstnice de a formula si propune politici publice ce vizeaza stimularea contractarii sociale in vederea dezvoltarii de servicii sociale pentru vârstnici in fiecare comunitate din România.

Proiectul este implementat de Fundatia de Sprijin Comunitar in parteneriat cu ASOCIATIA FOUR CHANGE si UNIVERSITATEA „DANUBIUS” DIN GALATI.

Acesta a demarat incepand cu 9 august 2018, se intinde pe o perioada de 16 luni si are o valoare totala de 962858,06 lei lei, din care 792.472,45 lei reprezinta valoarea cofinantarii oferita de Uniunea Europeana, 151.128,43 lei – contributie de la bugetul de stat al Romaniei si 19.257,18 – lei contributia partenerilor.

Video-ul ilustreaza impactul serviciilor de îngrijire asupra vârstnicilor uitati care asteapta o mâna de ajutor.

Este atat de important sa fim prezenti si implicati în vietile batrânilor nostri!

Varianta completa aici